Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

namaste

να 'μαστε λοιπόν στο χωρο των Blogs.
μια μικρη παρουσιαση. δεν πανε πολλα χρονια που "σηκωθηκα για τα καλα απο τον καναπε". μετα τα τριαντα πάντως. αρχικα ήταν ταξιδια και κανενα trekking. μετα εγινε ορειβασια και αναρρίχηση. αργοτερα τρεξιμο. οταν ανακαλυψα το τρεξιμο στο βουνο εθιστηκα. τοσο πολυ που φτανω τωρα να κανω και blog για αυτο. η ορειβασια μου λειπει ειναι η αληθεια αλλα ολο και πιο σπανια δραπετευω για μια χιονισμενη κορφη. ο νεος ερωτας και οι νεοι στοχοι τρωνε και πολυ χρονο.
λιγο πανω απο δυο χρονια λοιπον που αρχισα να τρεχω και εχω ήδη συμμετασχει σε αρκετούς αγώνες, εχω ζησει πολλες και δυνατες συγκινησεις, εχω κανει νεους και καλους φιλους. εχω ακομα περασει ατελειωτες ωρες προπόνησης στα βουνα. προπονηση συχνα μοναχικη όχι όμως και λιγοτερο απολαυστικη. μεσα απο όλα αυτα θα προκύψει το υλικο αυτού του blog
καλως σας βρηκα

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Νίκο συγχαρητήρια για το blog σου. Είναι πολύ καλό!!!! Η σειρά "εγκατάλειψης καναπέ" όπως την αναφέρεις είναι ακριβώς ίδια και για μένα. Η εμπειρία σου από τους αγώνες υπεραποστάσεων θα μας είναι χρήσιμη και για μας τους "μικρούς"! Που θα πάει, δεν θα "μεγαλώσουμε";;;;;; Τα λέμε φίλε!

    Τάκης
    ttsog

    ΑπάντησηΔιαγραφή