Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

παει και ο Rout

Τιποτα δεν πηγε καλα εφετος. Σχεδον τιποτα αφου τουλαχιστον ετρεξα, και καταευχαριστηθηκα, τον Olympus Mythical Trail, για τον οποίο δεν αξιώθηκα να ολοκληρωσω το ποστ. Τωρα ομως ερχεται και το μεγαλυτερο χτυπημα. Με ενα Σ/Κ γεματο επαγγελματικες υποχρεωσεις  και εχοντας να τρεξω 3 εβδομαδες ειμαι αναγκασμενος να αποδεχτω το γεγονος οτι χανω και τον Rout. Με ανειπωτη ζηλεια βλεπω στο FB τις φωτογραφιες απο τις προηγουμενες χρονιες και διαβαζω τις αναρτησεις των φιλων που ανεβαινουν για τον αγωνα αλλα τι να κανουμε θα προσαρμοστουμε και με αυτο. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθω σε ολους καλο αγωνα και καλη δυναμη και να τους παρακολουθω απο το ιντερνετ.
Απο τη μερια μου μετα απο αυτες τις 3 εβδομαδες ξεκουρασης μολις ξεκινησα και παλι χαλαρα το τρεξιμο προσβλεποντας σε μια νεα, ελπιζω πολυ πιο γεματη χρονια !!!

Τετοια βλεπω πρωι - πρωι στο Facebook και μου ερχεται να τα παρατησω ολα και να την κανω για Ροδοπη...

2 σχόλια:

  1. Νίκο δεν πειράζει... εξάλλου η αξία σου φαίνεται από την περσινή σου επίδοση... 24.46.36... άντε να δούμε του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο όλα αυτά δεν είναι παρά ένα μικρό διάλλειμμα. Σύντομα θα τα έχεις ξεχάσει και θα κοιτάς τις νέες εμπειρίες. Μαζί το 2013 θα περνάμε νέα κατόφλια και στράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή