Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

στοχοι 2009

το ποστ αυτο θα ηταν τελειως διαφορετικό αν ειχε γραφτεί στην ωρα του. εναμιση μηνα μετα προκειται στην πραγματικότητα για τους αναθεωρημένους στοχους του 2009. ελπιζω μονο να μη γινει σαν τον ... προϋπολογισμό να χρειάζεται αναθεωρηση καθε μήνα
δυο ήταν οι βασικοί στόχοι για το 2009:
αρχικά ενας γρηγορος μαραθώνιος την άνοιξη με προσπάθεια για κατω απο 3 ωρες (ειχα γραφτεί για Ροτερνταμ) και το κυριότερο ενας μαλλον μαξιμαλιστικός στόχος το Ultra Trail du Mont Blanc. ενδιαμεσα βέβαια μπολικοι ορεινοί αγώνες και ο Ολυμπος.
δυστυχως ο πόνος στο γόνατο απο το συνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας που με χτυπησε στις γιορτές εκτροχίασε για τα καλά την προπόνηση και ιδιαίτερα τις γρηγορες προπονήσεις οπότε ο πρώτος στόχος εγκαταλείφθηκε. όχι και η καλύτερη αρχή αλλά σχετικά μικρό το κακό.
αυτό αυτό που πραγματικά με εξιτάρει ειναι το UTMB. αρχικά δηλωσα με την προοπτική να με παρουν σιγουρα του χρονου αν δεν κληρωνόμουν αλλα σιγα-σιγα πορωθηκα και χαρηκα πολυ που τελικα δεν χρειάστηκε κλήρωση και πάμε όλοι. το αγχος, λοπόν τώρα, ειναι πότε το πόδι θα είναι τελείως καλά να αρχίσω να φορτώνω χιλιόμετρα.
προς το παρόν πάντως λεω να αρχίσω Κυριακή πρωί με το 10 αράκι στην Πεντέλη. ενα καλο τεστ να δω πως θα αντιδράσει το πόδι στην πίεση.
αντε γιατι μου εχουν λειψει και οι αγωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου