Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

απολογισμός 2008

απολογισμός στα μεσα Φεβρουρίου ειναι λίγο παράδοξο... σαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες που περιγράφει ο φίλος μου ο Τρεχαλάκης αλλα αφου ειναι καινουριο το blog τι να κανουμε.
Δρομικα το 2008 ηταν πολυ καλό.
1ος αγωνας ο μαραθωνιος της Βαρκελωνης αρχες Μαρτίου και νεο προσωπικο ρεκορ με 3.08. μετα βουνο. ετρεξα αρκετα την άνοιξη. Ανοπαια Ατραπός, Άρμα Φυλης, Alpamayo trail. γενικα το ευχαριστηθηκα πολυ. Η 8η θέση στο Alpamayo ήταν ισως και το πρωτο καλο πλασαρισμα που εκανα.
αρχες Μαϊου και ο πρωτος μου ορεινος υπερμαραθωνιος στο Πήλιο. Πολυ ωραια εμπειρία.
Ιουνιο ο μεγαλος σταθμος για την ελληνική trail running σκηνη, o Olympus Marathon. ετρεχα 2η φορα και βελτιωσα το χρονο μου σχεδον μιση ωρα (6.44) αλλα παρόλα αυτα περίμενα κατι ακομα καλυτερο. μαλλον πηρε λιγο αερα ο ... αποτετοιος μου.


Olympus marathon 2008



εγω, ο Παναγιώτης ("καψούλι") και ο Γιάννης.
η θρυλικη ομαδα "αναδασωση στα καμενα μυαλα"



μετα προπονηση για το μεγαλο στοχο της χρονιας: το VFT στο Παρανεστι της Δραμας.

ενδιαμεσα ο Ηρακλης στην Οιτη. ωραια οικογενειακη ατμοσφαιρα και ενα χαλκινο μεταλλιο παρεα με τον φιλο τον Δημητρη με τον οποιο τρεξαμε παρεα ολη τη διαδρομη. αλλο ενα ωραιο διημερο με καλη παρεα

με τον Δημητρη, χαρουμενοι που τελειώσαμε
και με την τελευταια ανηφορα

(φωτο Γ. Κατσίφας)


17-18/10 στη Ροδόπη λοιπον. απιστευτη διαδρομη, καταπληκτικη φιλοξενια και η καλυτερη δυνατη παρεα. ολα μαγικα. και τα πηγα και ανελπιστα καλα. 8ος με 15.11. με διαφορα ο καλυτερος αγωνας που εχω κανει.

θα ηταν μια τελεια χρονια αν ... δεν υπηρχε αυτο το αν. ενα συνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας που χτυπησε το αριστερο μου γονατο Χριστουγεννιάτικα και πηγε τα σχεδια του 2009 πίσω. ελπιζω όχι πολυ πίσω. τα σχεδια όμως του 2009 είναι αλλο post. το επομενο.

2 σχόλια:

  1. Καψουλοχρονιά το 2008!!!5 αγώνες τρέξαμε παρέα,5 πλάτες μέτρησα:)!!Ντοπέτ,μου φαίνεται ότι το τσιριγώτικο το μέλι είναι σαν το μαγικό ζωμό των Γαλατών.Μα τον Τουτάτη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ δεν εχεις αναγκη. επεσες στην τρελο-μαρμιτα οταν ησουνα μωρο.
    αντε αρχισε παλι να τρεχεις γιατι αγωνας χωρις Cascabel ειναι αναλατο φαϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή