Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

και τωρα τι?

αυτες οι χειμωνιατικες ημερες με λιακαδα οπως η σημερινη δεν συγκρίνονται με τίποτα.
δεν τρεχω πολυ τελευταια (λιγο τραυματισμοι, λιγο εργασιες για το Ανοιχτο Πανεπιστημιο)αλλα δεν εχασα ευτυχως τη σημερινη ημερα και έκανα τα χιλιομετρακια μου στον Υμηττο. η αληθεια είναι οτι οταν δεν τρεχω πολυ δεν ειμαι συνηθως και σε διαθεση να γραψω πολυ για τρεξιμο. μια τετοια ομορφη προπονηση μου δίνει την ορεξη να γραψω επιτελους για τους στοχους του 2010. για την ακρίβεια για ενα προσχεδιο στοχων ακομα αφου μαλλον θα το παω λιγο βλεποντας και κανοντας για εφετος.
--- ο πρωτος βασικός αγώνας πιθανοτατα θα ειναι ο Αεθλιος, ο υπερμαραθωνιος απο το αρχαίο σταδιο της Νεμεας στο αρχαιο σταδιο της Ολυμπιας. απο προπερσι τον εχω βαλει στο ματι οποτε καιρος ειναι. φοβαμαι λιγο τα πολλα ασφαλτινα χιλιομετρα που εχει αλλα τελως παντων θα το δοκιμασω. τελος Μαϊου ειναι ο αγωνας και ειναι 180 χιλιομετρακια οποτε καλο θα ειναι να μπαινω σε ρυθμο προπονησης πριν να ειναι αργα.
--- δηλωσα ηδη και στο Rout. σχεδον σιγουρα θα παω και στη Ροδοπη εφετος απλα δεν ξερω ακομα αν θα είναι ο κύριος αγωνας για το φθινοπωρο ή οχι. ειχα στο μυαλο μου να διαλεγω εναν αγωνα στο εξωτερικο καθε χρονο αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω. ψηνομουνα για τον αγωνα στη Reunion αλλα και μονο τα αεροπορικα εξοδα πανε πολυ ψηλα και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου οικονομικα οποτε... υπαρχει και η σκεψη για Πυρηναία αλλα ακομα το σκεφτομαι.
απο αλλους αγωνες δεν εχω αποφασισει ακομα σιγουρα γιατι εχει σχεση με το ποτε θα αρχισω να ανεβαζω προπονητικους ρυθμους. μαλλον Παρνασσο που το εχω απωθημενο απο τρια χρονια. ο Κενταυρος ηδη εκλεισε. θα χασω το υπεροχο κλιμα αυτου του αγωνα εφετος αλλα πεφτει αρκετα κοντα στον Αεθλιο οπότε ... του χρονου. σιγουρα θα παω Ολυμπο... εθιμοτυπικα!! προς το παρων αυτά. σιγουρα θα κατεβω και σε άλλους αγώνες ενδιαμεσα αλλα αυτο θα κριθει εν καιρω. πολλοι νεοι αγωνες εφετος, δυο πολλα υποσχόμενοι εδω κοντα στα ομορφα βουνα της πελοποννήσου, πολλες οι επιλογες οποτε καλα να ΄μαστε να τρεχουμε και βλεπουμε
στο μεταξυ παρακολουθω με χαρα τον μεγαλο αριθμο φιλων που θα πανε Mont Blanc εφέτος και ήδη βλεπω σε μερικους τα σημαδια της γλυκιας αγωνιας της προετοιμασίας που ξεκιναει και της ανυπομονησιας για το καλοκαιρι.οσο να 'ναι ζηλευω λιγο αλλα πολυ πιθανο να μαζευτουμε καλη παρεα για το 2011... αν θα ειμαστε τυχεροι με την κληρωση. ακομα δεν αποφασισα για το 2010 εφτασα στο 2011!!!
αντε παμε γερα προπονηση απο Φεβρουαριο

7 σχόλια:

  1. Καλή τύχη Νίκο σε ότι και να κάνεις .Άμα είσαι γερός όλα θα πάνε καλά.
    Καρδαμύλη σκέφτεσαι να έρθεις ?
    Βαγγέλης Μπάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνδριτσόπουλος Δημητρης3 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:44 μ.μ.

    Νικο ειδες το alpamayo?Φετος και μαραθωνιος ,42km ,2000 υψωμετρικη για 16 Μαιου.
    Καλο ακουγετε.Η γνωμη σου?
    Γεια σου Βαγγελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σας παιδια,
    Βαγγέλη ωραια προκληση δειχνει η Καρδαμύλη αλλα το αφηνω ακομα να αποφασίσω πιο μετα αφου δω πως παει η προπονηση.
    Δημητρη μολις ειδα το Alpamayο (εσυ με ξεστραβωσες) οταν ειχα μιλησει με τα παιδια στο μαγαζι ειχα μεινει με την εντυπωση οτι τελικα δεν ετοιμαζανε κατι μεγαλύτερο αλλα προφανως δεν ειχα καταλαβει. γενικα παντα περναω καλα στους αγωνες του Alpamayo. πραγματικα ωραια, απαιτητικα μονοπατια αλλα χρονικά πολυ κοντα στον Αέθλιο. αν τελικα στραβωσει κατι με Αέθλιο οπωσδήποτε στα υπόψιν
    καλες προπονησεις αθληταραδες που και για τους δυο αναμενονται ζόρικες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνδριτσοπουλος Δημητρης4 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:04 π.μ.

    Εβλεπα ιχνη απο inov8 σημερα στο βουνο και σκεφτομουν εσυ η ο Λεωνιδας ?
    Πραγματι πολυ κοντα με Αεθλιο και η Παρνηθα δεν αστειευεται.
    Πολλοι οι αγωνες ,λιγοι οι τρελοι.
    Το μονο που με στεναχωρει,οι διαμαχες σε καποιες ιστοσελιδες ,διοργανωτων,αθλητων,ανωνυμων κτλπ.
    Πως ηταν οι βουνισιοι αγωνες λιγα χρονια πριν?
    Που παμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τρεχεις πολυ απο οτι βλεπω στο Training Log.Δεν θα τρεξεις στον Ολυμπιο?
    Βαγγελης Μπακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαγγελη ακομα σκεφτομαι οτι θα προλαβω για Ολυμπιο. προσπαθω να εχω θετικη σκεψη. αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τρεχω πολυ. προσπαθω να αυξησω σιγα - σιγα. θα δειξει. κανω και λιγο ελλειπτικο μηχανημα, να δουμε και αυτο ποσο θα βοηθησει. εσυ εισαι σε φουλ ρυθμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικο εγω αυτην την Κυριακη θα τρεξω στην Ρωμη εναν ημιμαραθωνιο.Μετα την Ροδοπη δεν εχω κανει ουτε μετρο βουνο.Λεω να κανω την επομενη Κυριακη την διαδρομη της Καρδαμηλης χαζευωντας και να παω στο τελος του μηνα να κανω τον αγωνα οπως μπορω.Μετα μεταβατικα με λιγο βουνο λιγο ανυφορες μεχρι τα μεσα Μαιου.Μετα τις 20 να ξεκινησω προετοιμασια για το Μοντ Πλαν.Ολυμπο λεω να μην παω για δυο λογους.Το οικονομικο γιατι εχει πεσει τσιτα και θα θελω κανα 500 ευρω για το τριημερο.Και οτι δεν θα μπορω να τα συνδιασω ολα μαζι αφου ο στοχος φετος ειναι το μοντ πλαν.Θελω στον Ολυμπο να τρεχω σχετικα καλα και αυτο θελει εχτρα προπονηση ασε μην μου βγει κανα τραυματισμος.
    Ευχομαι να προλαβεις σιγα σιγα ομως γιατι δεν θελει αποτομα.
    Θα τα λεμε
    Βαγγελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή