Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

athens mountain cup στην Παρνηθα

την Κυριακη 26 Απριλιου 130 φιλοι του ορεινου τρεξίματος βρεθηκαμε σε εναν ακομα αγωνα της σειρας Athens mountain cup. Αυτήν την φορα στην Πάρνηθα σε μια διαδρομη ομορφη και, αν και μικρη, σιγουρα απαιτητική. το σκηνικό γνωστο. ωραία ατμοσφαιρα και πολλοι φιλοι. ειναι οι μονοι αγωνες που εχω παει μεχρις στιγμης εφέτος και η αληθεια ειναι οτι τους ευχαριστιεμαι παρα πολυ. Αγωνιστικα τωρα την κοινωνικότητα της αρχης την πληρωσα λιγο στην ανηφορα γιατι με τις χαιρετουρες και την πλακα ξεχαστηκα και δεν εκανα καλο ζεσταμα. και τα "σκαλακια" δεν ειναι και ευκολη ανηφορα να την πας χαλαρα... στην κατηφορα με την πιεση ενός παιδιου που ακολουθουσε ανοιξα περισσοτερο. την ευχαριστηθηκα την κατηφορα αλλα ισως να το παρακανα γιατι νοιωθω ακομα κατι τσιμπηματακια στους τετρακεφαλους και ελπιζω να μην την πληρωσω αυτην την Κυριακη στο Πηλιο. Για θεση βεβαια μη συζηταμε σε αυτον τον αγωνα γιατι είχε ερθει και η ... ελιτ κατηγορια που καπαρωσε τις τρεις πρωτες θεσεις. η εβδομη θεση δεν ειναι ασχημη ιδιαιτερα με την ανηφορα που εκανα. και θεωρουσα οτι θα ειναι το δυνατο μου σημειο.
οπως παντα το καλο ηταν στο τελος στα πηγαδακια των δρομεων. γελια, συζητησεις για τους αγωνες που ερχονται και τους στοχους του καθενός και βεβαια τα τεκταινομενα στο χωρο (vft, τσακωμοι και λοιπα παρατραγουδα) Βρηκα ακόμα την ευκαιρία να συλλεξω πολυτιμες πληροφοριες για το UTMB απο τον εμπειρο στη συγκεκριμενη διοργανωση Τασο Μαστροθόδωρο, όπως κανω σε καθε αγωνα της σειρας και με τον Μάριο τον Καγιόπουλο.
οι μικροι αγωνες της ανοιξης τελειωσαν λοιπον οπως συνηθως ευχαριστα και την Κυριακη ερχεται το πρωτο μεγαλο τεστ στις μεγαλες αποστασεις με τον υπερμαραθωνιο του Πηλιου. για να δουμε που πραγματικα βρισκομαστε!
για κλεισιμο μερικες φωτογραφιες μετα το τελος του αγωνα.


πλατια χαμογελα μετα τον αγωνα.
πατηρ και υιος Γερμακοπουλος και ο Πετρος Τασιόπουλος υγιης μετα τη χειμερινη περιπετεια






η Γκαμπι οπως παντα χαμογελαστη - ο Γιαννικος θυμα της Χουνης με το ποδι ...τουμπανο.



και αλλοι Γερμακοπουλοι...περιπατητες
ο Αντρέας, η Αργυρω, η μικρη Ειρήνη και ο μπεμπης Γιαννης




η αφεντια μου αναμεσα στον Γιωργο Κυριλλιδη και τον αδελφο του Βασιλη. που θα παει θα πεισουμε και τον Γιωργο να παρει τα βουνα


ο Γιαννης χαρουμενος στον τερματισμό


Ελινα και Γκαμπι: οι δυο πρωτες γυναικες



Κουρης και Κωστοπουλος:οι δυο πρωτοι αντρες

3 σχόλια:

  1. Μ αυτα και αυτα, θα μας βαλεις να τρεχουμε κι εμεις στα βουνα... :)

    Καλο μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 3ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΕΙΚ! ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΝΙΚΟ, ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ τρεχαλακη:
    Γιωργαρα εσυ εισαι το μεγαλο στοιχημα να φερουμε στο βουνο και ας μας περνεις τις πρωτες θεσεις... που θα μας πας...
    @ Γιαννη:
    ειδες τι ευγενικος ημουν. εγραψα ο Γιαννης χαρουμενος στον τερματισμο όχι ...μπουκωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή