Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Eτοιμος για Σαλονικη

Με αγωνα σε ασφαλτο θα ξεκινησει εφετος η αγωνιστικη χρονια. Παρασκευη λοιπον ξεκιναω για τη συμπρωτευουσα  για να τρεξω στον μαραθωνιο της πόλης. Η προπονηση μεχρι στιγμης δεν εχει παει καθολου ασχημα. Δεν προσανατολιστηκε βεβαια τελειως στην ασφαλτο και σαφως υπαρχει ακομα ελλειμμα εκρηκτικοτητας λογω του βουνου και των πολλων αργων χιλιομετρων αλλα δεν μπορω να εχω κανενα παραπονο ως προς τα χιλιομετρα. Χωρις να νιωθω οτι εχω υπερβαλλει και με διαλλειματακια "τεμπελιας" χαρις στην απουσια τραυματισμων, το προπονητικο ημερολογιο εφτασε να  δειχνει  σχεδον 500 χιλιομετρα περισσοτερα απο το "καλο" 2009 και τουλαχιστον 800 απο την περσινη χρονια που δεν ειχε ξεκινησει καλα.. Παρα τα πολλα χιλιομετρα βεβαια το βαρος μου ειναι πρωτη φορα τοσο μεγαλο σε αγωνα οποτε μαλλον εκανα και προσωπικο ρεκορ στο φαγητο
Ως προς το στοχο μου για τον αγωνα τωρα, θα ηθελα να ειμαι σε κατασταση να δοκιμασω πρωτη φορα να κατεβω τις 3 ωρες αλλα παροτι οι λιγες σχετικα γρηγορες προπονησεις δεν πηγαν καθολου ασχημα, ειναι απιθανο να ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο. Μαλλον θα προσπαθησω να κινηθω σε ρυθμο λιγο πανω απο 3 ωρες και βλεποντας και κανοντας.
Ο καιρος δειχνει καλος, καλους φιλους θα συναντησω εκει οποτε ηδη ανυπομονω για το ταξιδι.

9 σχόλια:

  1. ελα!!!
    βλεπω να κανεις καλα πραγματα πανω δεν σε φοβαμαι στα δυσκολα.
    Το βαρος ειναι ενα θεμα... αλλα τωρα οτι γινει.
    Καλο αγωνα να τον χαρεις!
    Εγω λεω να βγω λιγο βουνο (Ταυγετο) το σ/κ θα δουμε...
    Βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρό περίμενα νέα σου, ελπίζω όλα καλά να πάνε πάνω στη θεσσαλονίκη... και οι στόχοι σου πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά θα πας! Μετά πάω στοίχημα θα πας για κανένα παϊδάκι είμαι σίγουρος!!!
    Εξάλλου φημίζεται η Θεσσαλονίκη..
    Άντε καλό αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Νίκο, το έχεις το 3ωρο πιστεύω! Άντε και τα βουναλάκια σε περιμένουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας ευχαριστω ολους πολυ παιδια.
    Βασίλη, εδω τρωω μετα τους αγωνες των φιλων μου δεν θα φαω μετα τον δικο μου. δεν ερχεσαι για παρεα να φαμε επ' ευκαιρια και καμια σαλατα :-).
    Τακη καλο αγωνα και σε εσενα στον Παρνασο>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Νικόλα, τα κατάφερες! 2:58:12 !!!! Βολίδα! Στον Παρνασσό ήταν φανταστικά, άλλαξε η διαδρομή προς το καλύτερο. Του χρόνου να 'μαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστω φιλε Τακη.
    διαβαζω τις περιγραφες σας απο τον Παρνασο και ζηλευω, κριμα να μην μπορω να ...τρεξω σε δυο μερη ταυτοχρονα :-) Του χρονου ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια καταρχήν για τον πολύ καλό χρόνο!
    Ωραία θα ήταν αλλά δεν γινόταν να έρθω ίσως την επόμενη φορά! Άντε περιμένουμε να μας γράψεις εντυπώσεις για τον αγώνα και μια σύγκριση με αυτόν της Αθήνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή