Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ω γλυκή μου έαρ

παει και το Πάσχα. μετα από ενα υπέροχο 4ημερο στο αγαπημενο μου μερος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, τα Κύθηρα,τα κεφάλια παλι μέσα. ενα 4ημερο αν μη τι άλλο ... πληθωρικό. με πολυ κρεας (μου είχε λειψει λόγω νηστείας), κρασί (εντάξει και τσίπουρο)αλλά και 70 χιλιόμετρα τρέξιμο στους ανθισμενους λόφους του νησιού.
στο μεταξύ υπαρχει και μία μικρη αναπροσαρμαγή στόχων. μετα απο 3 συνεχή χρόνια δεν θα τρεξω τελικα εφετος Ολυμπο. οχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά λόγω εξεταστικής την προηγούμενη το απόγευμα που χαλάει την τριήμερη εκδρομή. και την πρωτη φορα βεβαια είχα εξετάσεις την προηγούμενη και εφτασα στο Λιτόχωρο 01.30 ξημερώματα Κυριακής αλλά τότε υπήρχε η έξαψη της πρώτης φοράς. αυτή τη φορά, χωρίς μεχρις στιγμής ιδανική προετοιμασία, το άφησα με βαρια καρδιά. κρίμα γιατι θα μου λειψει η γιορτή αλλα ας είναι.
αποφασισα ακόμα να πάω στο μονοπάτι του Παρνασού. απο την πρωτη διοργανωση ήθελα να πάω σε αυτόν τον αγώνα και όλο κατι συνεβαινε. ηρθε μαλλον η ώρα.
το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είμαι έτοιμος για τον Αέθλιο. σε φορμα για καλο χρονο δεν νομιζω οτι προλαβαίνω να είμαι αλλά ευτυχώς η προπόνηση έχει πια μπεί σε καλο ρυθμό, τα πόδια μου είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, και νομιζω προλαβαίνω να ετοιμαστώ για μία αξιοπρεπή παρουσία. βεβαια οταν συνανταω πολυ ασφαλτο στα long run, ακόμα υποφερουν τα πέλματα μου αλλα νομιζω με λίγες ακόμα μεγάλες γερες προπονήσεις θα ... ερθουν παλι στα ισια τους. θα πληρώσω λοιπόν μεχρι την τεταρτη που είναι η διορία γιατί δεν θελω να περιμένω πάλι 2 χρονια για αυτόν τον αγώνα.
νοιώθω τυχερός που τα πόδια μου συνήλθαν πανω στην ωρα για να χαρώ την άνοιξη στα μονοπάτια

7 σχόλια:

  1. Καλως ηλθες Νικο και παλι!!
    Ηθελα και να σε ευχαριστησω που ηρθες στο ελληνικο..

    Σπασιμο αλλες υποχρεωσεις να σε βγαζουν εξω απο το αγωνιστικο σου πλανο. Να ειμαστε καλα και ολα θα ξαναρθουν.. Να εισαι καλα, ανυπομονουμε να σε θαυμασουμε παλι σε καποιο βουνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου φιλαρακι,
    εγω χάρηκα που όχι μονο σε ειδα σε μια ακομα υπερπροσπαθεια αλλά και που γνώρισα και το νεότερο μέλος της οικογένειας :-)
    να εισαι καλα και να την βλέπεις ευτυχισμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω αρχισες τα μεγαλα Νικο , καλο αγωνα στον Παρνασο.Πως εισαι πας για Ολυμπιο?

    Βαγγελης Μπακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο καλή δύναμη και εύχομαι υγεία πάνω από όλα για να εκπληρώσεις και φέτος τους δρομικούς σου στόχους!!!
    Πολλούς χαιρετισμούς, Δημήτριος Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου Δημήτρη,
    εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα.

    Βαγγέλη πως είσαι; όλα καλά; πως παει η προπονηση;
    άρχισα τα μεγάλα. καλα είμαι σχετικά αλλά ο Αέθλιος θα είναι μάλλον υπέρβαση για την παρούσα κατάσταση που είμαι. δυστυχως εχω ακόμα πολλα κιλα...
    Παρνασό παω να το ευχαριστηθώ και να δω σε τι κατασταση βρισκομαι.
    τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικο τι κανεις? τρεχεις καθολου? δεν βλεπω να γραφεις τιποτα. Ελπιζω να εισαι καλα.30 Μαιου ετοιμαζουμε με τον Χριστο τον Μασουρα ενα μεγαλο στον Ταυγετο.Θα ειναι περιπου 55ΚΜ.Αν ενδιαφερεσαι και μπορεις θα ηταν καλο να σε εχουμε στην παρεα μας.

    Τα λεμε Βαγγελης Μπακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου Βαγγελη,
    εχω καιρο να ενημερωσω το ημερολογιο αλλα θα το κανω. παντως αυτην την εβδομαδα ειμαι παλι με τραβηγμα στη γαμπα. δυστυχως θα παω στον Αεθλιο με ανεπαρκη προπονηση αλλα θα παω ουτως ή άλλως (φθανει να περασει το τραβηγμα. για να ερθω μαζισας Ταϋγετο πρεπει να τερματισω γρηγορα στον Αεθλιο -:)
    καλη προπονηση.
    να το διασκεδασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή