Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Βαλε τωρα που γυριζει

για παμε να δουμε λοιπον τι εχουμε γιατι αργησαμε.
περυσι τον πιασαμε τον Καταλανο οπως λεει και ο φιλος ο Τακης αλλα τωρα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα
πολλα τα καλα ονοματα και εφετος.
βλεπω οτι ο Nick Sharp δεν θα παρει μερος τελικα οποτε κατα τη γνωμη μου το διδυμο στην κορυφη δεν αλλαζει. Hernadez εναντιον Καλοφυρη.
ο Καταλανος εφετος εχει το πλεονεκτημα σε σχεση με περυσι οτι ξερει τη διαδρομη. δεν ξερω όμως σε τι κατασταση ειναι γιατι δεν βρισκω να εχει τρεξει σε κανεναν αγωνα εφετος. δεν ξερω αν αυτο σημαινει ξεκουραστος ή καποιο προβλημα. (1,8 αποδοση)
για τον Νικο απο την αλλη πιστευω οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και κατι μου λεει οτι γυαλιζει το ματι του. τα 12 λεπτα που ειχαν διαφορα περυσι δεν ειναι λιγα αλλα ισως να μην ειναι και πολλα. (2,1)
αν επρεπε να χρισω καποιον φαβορι μαλλον θα ηταν ο Καταλανος αλλα αντιθετα απο περυσι μαλλον θα επαιζα τα λεφτα μου στο αουτσαϊντερ.

SHERPA Dachiri Dawa:
μαλλον θα ειναι ο επομενος οπως και περυσι. αν καναμε αλλη μια γυρα το βουνο αυτος θα κερδιζε αλλα για 44 χλμ μαλλον δεν εχει την ταχυτητα να τους ακολουθησει. αν βεβαια ο αγωνας γινει θριλερ με χιονια και ορειβατικες καταστασεις ...???? (3,2)

απο εκει και περα πιστευω οτι θα γινει χαμος που δεν εχει ξαναγινει και οι διαφορες θα ειναι πολυ μικροτερες απο περυσι:

CHAIGNEAU Sebastien: Γαλλος με πολυ καλο "βιογραφικο". βλεποντας τους αγωνες που εχει διακριθει και αυτος θα προτιμουσε να κανουμε καμια γυρα ακομη (4,5)

SHERPA Phu Dorjee Lama: ο πιτσιρικας Sherpa. αυτος θαπροτιμουσε να κανουμε το βουνο πολλες βολτες γυρω -γυρω ... για ημερες. (6)

ΓΚΟΥΝΚΟ Αλεξης: εμπειρος οσο λιγοι στη διαδρομη και παντα σταθερος στους χρονους του. αυτο δεν ξερω αν ειναι παντα καλο γιατι ερχονται πολλοι απο πισω φουριοζοι. δεν ξερω καν αν θα ειναι 2ος Ελληνας αν και ξερω οτι δεν πρεπει να υποτιμω τους πρωταθλητες
(9)



VENCELJ Toni : καλος αθλητης, 5ος περυσι, εμαθε και τη διαδρομη. εφετος ομως θα ειναι πιο δυσκολο να κρατηθει τοσο ψηλα εκτος αν φυλαει μια ακομα καλυτερη κουρσα (12)

ALEGRE Juan Antonio: πιθανοτατα θα ειναι η φυσιογνωμια του αγωνα. εχει γυρισει ολο τον κοσμο με ποδηλατο, τρεχοντας, σκαρφαλώνοντας και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις. αλλα και οι δρομικες του επιδοσεις δεν ειναι καθολου κακες. καπου εκει θα κυμανθει και αυτος (12)


ΜΑΡΗΣ Γιαννης: περυσι πηγε αρκετα καλα. δεδομενα εχει την ταχυτητα εφετος ξερει καλυτερα και τα βουνα. (12)


ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αλεξης: περιμενω να παει πολυ καλα. ξερει καλα τα... κατσαβραχα και εφετος ειναι σε πολυ καλη φορμα οποτε.... (12)

το μεγαλο ερωτηματικο για εμενα ειναι ο ΚΑΜΠΑΞΗΣ Παντελης. γρηγορος στο μαραθωνιο, και περυσι στο CCC στο Mont Blanc εδειξε οτι αν χρειαστει ειναι δυνατος και στα βουνα και στα ultra. αλλος ενα υποψηφιος για ψηλα. (15)

απο εκει και περα οι συνηθεις υποπτοι:
Ο Χρονης ο Δρουγιας αν βελτιωθει και αλλο θα βρεθει πιθανοτατα αναμεσα στο προηγουμενο γκρουπ
Σταμουλης, Βενετικιδης, Αποστολιδης, Καρλος, Ιωαννιδης, Κασιμης οπως παντα δυνατοι.
ελπιζω ο φιλος μου ο Θανασης ο Κανελλοπουλος να μας φυλαει καμια ακομα μεγαλυτερη εκπληξη απο περυσι. και θα εχει σιγουρα και new comers κατω απο 6 ωρες

στις γυναικες τωρα:
η
Corinne Favre δεν νομιζω οτι χανει. ειχε περυσι ενα ασχημο ατυχημα αλλα μαλλον εχει συνελθει και οπως και να εχει ειναι αλλη κλαση (1,3 ...και πολυ ειναι)

ερχονται ακομα δυο καλες και πολυ εμπειρες στα ultra Γαλλιδες:
Yvonne Radondy και Pascale Fouques ψηλα θα ειναι και οι δυο αλλα κατι μου λεει οτι τις συγκεκριμενες η Μαλιμπορσκα "τις εχει". η Ιρενα ειναι πολυ εμπειρη στη διαδρομη και καθε χρονο καταφερνει και βελτιωνει το χρονο της το οποιο σημαινει ισως και κατω απο 6 ωρες εφετος.(5)
Δήμητρα Ιορδανίδου: να το μεγαλο στοιχημα. αν τα κατεφερει στον Ολυμπο οπως και στα μικροτερα trail οπου εφετος ηταν πολυ δυναμικη τοτε μπορει να απειλησει την Ιρενα και να εχουμε πολυ καλο συναγωνισμο (6)

Η Ναταλία (10) πιθανοτατα θα ακολουθησει και απο εκει και περα θα γινει χαμος αφου πολλα κοριτσια βελτιωνονται συνεχως

το σιγουρο ειναι οτι οπως και περυσι εκτος απο τους ξενους και οι Ελληνες θα ειναι πολυ βελτιωμενοι και το γενικοτερο επιπεδο πολυ ανεβασμενο


1 σχόλιο:

  1. Ο αγωνας εχει γινει εδω και δυο εβδομαδες και εσυ ακομα δεν μας εχεις γραψει τις εντυπωσεις σου.Ποτε θα γραψεις;Ακομα περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή