Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ετοιμοι για τη γιορτη

64 ημερες δειχνει η αντιστροφη μετρηση απο πανω οτι μενουν για το μεγαλο προσωπικο στοχο της χρονιας αλλα σε 3 ημερες υπαρχει ενας πιο κοντινος καθως εφτασε η ετησια γιορτη του trail running στην Ελλαδα: ο Olympus Marathon.
εφετος το κανονισα λιγο καλυτερα. εκλεισα απο νωρις δωματιο, ερχεται και η καλη μου, καλη παρεα θα εχουμε, ουτε ιδιαιτερες απαιτησεις απο τον αγωνα εχω αφου δεν ειναι βασικος στοχος, οποτε προβλεπεται ενα ωραιο τριημερο. καιρου επιτρεποντος βεβαια γιατι καπως περιεργα μας τα λεει η προβλεψη του καιρου αν και περυσι τα ιδια ελεγε και τελικα μια χαρα ηταν ο καιρος στον αγωνα.
προσωπικα νοιωθω μια χαρα. κατι πονακια που ειχαν μαζευτει σε αχίλλειο και αστραγαλο τωρα τελευταια φαινεται να υποχωρουν μαγικα οπως συμβαινει συχνα πριν τους αγωνες. ξεκουραση βεβαια δεν εχω κανει (100χλμ εγραψε το κοντερ την προηγούμενη εβδομαδα) και δεν θα παω στο φορτε μου αλλα οσο μου βγει θα το παω και θα προσπαθησω να το ευχαριστηθω. το μονο που θελω να προσεξω ειναι να κρατηθω στα πρωτα 10 αποτομα χλμ της κατηφορας γιατι δεν θελω να καταπονησω τους τετρακεφαλούς μου. εχουμε και προπονησεις ενοψει Mont Blanc και δεν θελω να χασω πολλες με την ξεκουραση.
αυριο λεω να προσθεσω και λιγα προγνωστικα για τον αγωνα, ετσι για το χαβαλε. οχι στοιχηματα δεν δεχομαστε!!!

2 σχόλια:

  1. Πέρυσι πάντως πέσατε μέσα με τον Ισπανό! Φέτος είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα... Για τσεκάρετε τον Nick Sharp...

    Θα τα πούμε πάνω Νίκο!

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου τε εμπλεξες με τον Sharp!!! ελεγα δεν θα παρει μερος πιο ευκολη η προβλεψη. δεν πειραζει καλυτερα για τον αγωνα.
    τα λεμε πανω λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή